» تنظیمات چاپ
نوع قلم چاپ اندازه فونت
Print چاپ مطلب
تاریخ: 25 شهریور 1398, 08:40 |  پورتال:

پایبندی به اخلاق حرفه ای و اجتماعی با تأکید بر درستکاری، رازداری و رعایت بی طرفی و استقلال در بازرسی ها

ارتقای کیفیت و به وی‍ژه کیفیت بهداشتی محصولات کشاورزی دستیابی به امنیت و ایمنی مواد غذایی

ایجاد اطمینان خاطر در مصرف کنندگان از نظر سلامتی محصولات گواهی شده

کمک به اجرای صحیح ضوابط و دستورالعمل های فنی و وظایف تبیین شده

ارزیابی انطباق هر یک از آنها در فرایند تولید تا عرضه محصولات گواهی شده

 


» کلیه حقوق مادی و معنوی این مطلب (خبر) متعلق به پورتال می باشد.

» تاریخ انتشار این مطالب: 25 شهریور 1398, 08:40